Free shipping

Fri frakt över 500 sek (ej skrymmande varor)

Fri retur

30 dagar fri retur

Support

Trygg handel

Handtillverkade paraletter/push up handles, Pull up barz och Monkey barz skickas ej mellan 19/09/2019 och 25/09/2019 eftersom vi springer ett ultralopp utomlands. Sista beställningsdag är 18/09 kl 21:00.

media
media
media
media
media
media

Totalkostnaden på projektet: Styrko Barz ~1800 SEK, Material ~600 SEK  • Sep 29, 2017
  • Category: Utegym
  • Comments: 0
Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*

Vårt uppdrag:  Vi är entusiaster med passion för calisthenics, street workout, löpning och cykling. Denna webbplats är ett hobbyprojekt som vi skapat främst för skojs skull, men också för att främja en sund livsstil och sätta nya standarder i träningsverksamheten. Här ser du ett urval av utvalda produkter som antingen utvecklas av oss själva och för oss själva eller sådant som vi använder dagligen i våra träningsrutiner. Vi garanterar 100% toppkvalitet och 100% kundnöjdhet! Vårt lager finns i Lund, Sverige och vi strävar efter att leverera i Sverige inom 1-2 dagar. Om du har frågor, tvivel eller vill returnera en produkt, tveka inte att höra av dig till oss. Gilla oss på Facebook och ge oss feedback på TrustPilot.

Om du planerar att bygga en träningsanläggning eller lekplats i din trädgård kan vi kostnadsfritt hjälpa till med ritningar, lik dem du ser på vår YouTube-kanal, baserat på dina träningskrav och utrymme: YouTube Styrko

Vi bryr oss om miljön och därför tillverkas flertalet av våra produkter i Sverige och andra EU-lander. Tyvärr gäller detta inte för en del produkter inom "Yoga & Cross training", men vi jobbar aktivt på att hitta svenska/eu alternativ även om det skulle kosta mer för oss.

            StyrkoBarz - Turn Your Garden Into a Gym and Make NO Excuses!