Tillverkare: STYRKO
Artikelnummer: RR-HEM-002-L
Tillgänglighet: 1
475 SEK
Exkl moms: 380 SEK
Leveranstid: 1-4 dagar

Handtillverkade grejer, Pull up barz och Monkey barz skickas ej mellan 18/02/2019 och 22/02/2019 pga semester. Alla beställningar gjorda innan 15/02 skickas omgående.

Tillgängliga alternativ

Antal

Fråga om produkten

100% handtillverkade, med ett mycket bra grepp


OBS pris per par (2 st ringar)


Våra Romerska ringar handtillverkas i Kävlinge i mycket begränsad antal.

Inga giftiga ämnen används från tillverkning till fardig produkt.


Material: Björk + 3 lager Lack Ädelträlack

Innerdiameter 180 mm

Ytterdiameter 238 mm


Obs. remmar i två varianter:

EASY remmar utan kamlås, handsydda, 2,5cm x 182cm (se produktbilder), max last ca 150 kg, kan lätt justeras i två längder för dips och pull ups

ADVANCED remmar med kamlås, justerbara, både polyesterbandet 2,5cm x 4m och kamlåsen är Tillverkade i Sverige

Remmar kan också köpas separat.


Garanti och fri retur ingår


Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!

Vårt uppdrag:  Vi är entusiaster med passion för calisthenics, street workout, löpning och cykling. Denna webbplats är ett hobbyprojekt som vi skapat främst för skojs skull, men också för att främja en sund livsstil och sätta nya standarder i träningsverksamheten. Här ser du ett urval av utvalda produkter som antingen utvecklas av oss själva och för oss själva eller sådant som vi använder dagligen i våra träningsrutiner. Vi garanterar 100% toppkvalitet och 100% kundnöjdhet! Vårt lager finns i Lund, Sverige och vi strävar efter att leverera i Sverige inom 1-2 dagar. Om du har frågor, tvivel eller vill returnera en produkt, tveka inte att höra av dig till oss. Gilla oss på Facebook och ge oss feedback på TrustPilot.

Om du planerar att bygga en träningsanläggning eller lekplats i din trädgård kan vi kostnadsfritt hjälpa till med ritningar, lik dem du ser på vår YouTube-kanal, baserat på dina träningskrav och utrymme: YouTube Styrko

Vi bryr oss om miljön och därför tillverkas flertalet av våra produkter i Sverige och andra EU-lander. Tyvärr gäller detta inte för en del produkter inom "Yoga & Cross training", men vi jobbar aktivt på att hitta svenska/eu alternativ även om det skulle kosta mer för oss.

            StyrkoBarz - Turn Your Garden Into a Gym and Make NO Excuses!