Tillverkare: STYRKO
Artikelnummer: RR-SUN-001
Tillgänglighet: 64
375 SEK
Exkl moms: 300 SEK
Leveranstid: 1-4 dagar

Tillgängliga alternativ

Antal

Fråga om produktenRomerska Ringar i Trä, högsta kvalité


Beställ 5 st - få 1 st gratis + frakt 0 sek!


Ha alltid gymmet med dig med våra handsydda EASY remmar 2,5 cm x 182 cm (se bild), Obs: du kan också välja längd själv, skriv en kommentar när du lägger ordern.


Dessa ringar är tillverkade av björk och passar utmärkt både till barn och vuxna.

Tjocklek: 2.7 cm

Remmarna som medföljer är 2.5 cm breda och 4 meter långa (4.3 m). Last per ring: 225 kg


Man kan velja mellan 3 alternativ:

STANDART remmar (2,5cm x 4,3m)

STANDART remmar (2,5cm x 4,3m) + EASY remmar: 2,5cm x 94cm (se bifogat bild), avstånd mellan ring och pull up stång ca. 70 cm, max last ca 150 kg, kan lätt justeras i två längder för dips och pull ups. Obs. man kan välja också längd själv utan extra kostnad, skriv en kommentar när du lägger ordern.

STANDART remmar (2,5cm x 4,3m) + Handsydda remmar (4 m eller egen längd) med kamlåsÖvningar du kan göra i dessa ringar:


1. Dips

2. Iron cross

3. Push ups

4. Pull ups

5. Static top

6. Bottom hold

7. Toes to bar


och många andra

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!

Vårt uppdrag:  Vi är entusiaster med passion för calisthenics, street workout, löpning och cykling. Denna webbplats är ett hobbyprojekt som vi skapat främst för skojs skull, men också för att främja en sund livsstil och sätta nya standarder i träningsverksamheten. Här ser du ett urval av utvalda produkter som antingen utvecklas av oss själva och för oss själva eller sådant som vi använder dagligen i våra träningsrutiner. Vi garanterar 100% toppkvalitet och 100% kundnöjdhet! Vårt lager finns i Lund, Sverige och vi strävar efter att leverera i Sverige inom 1-2 dagar. Om du har frågor, tvivel eller vill returnera en produkt, tveka inte att höra av dig till oss. Gilla oss på Facebook och ge oss feedback på TrustPilot.

Om du planerar att bygga en träningsanläggning eller lekplats i din trädgård kan vi kostnadsfritt hjälpa till med ritningar, lik dem du ser på vår YouTube-kanal, baserat på dina träningskrav och utrymme: YouTube Styrko

Vi bryr oss om miljön och därför tillverkas flertalet av våra produkter i Sverige och andra EU-lander. Tyvärr gäller detta inte för en del produkter inom "Yoga & Cross training", men vi jobbar aktivt på att hitta svenska/eu alternativ även om det skulle kosta mer för oss.

            StyrkoBarz - Turn Your Garden Into a Gym and Make NO Excuses!